Last month for this year : Disember

بسم الله الرحمن الرحيم

     Hello Disember. Well, memandangkan last month. semua orang asyik fikir goals dan wishlist yang dah tercapai. yang tak tercapai, tersimpan untuk dicapai tahun depan. am I wrong? manusia gais. 

    macam yang selalu berlaku ah. girls asyik fikir nak diet dan nak kurus. last last, " i dont need this, all I need is food". boys pulak, " gais, jom pergi gym, lepak, kfc, jogging, berenang, golf,futsal dll" last last, saling mereput dan hanya berpakat. 

    cakap pasal bincang ni, that moment bila kengkawan lama kau berpakat dalam Whatsapp nak buat reunion. Guess what? tarikh asyik terlepas. asyik tukar tempat nak buat. makin lama makin ramai orang left group. then, aku pun tak tahu bila nak jadi.

    orait. memang kebanyakan dan fikir apa goals tahun depan. well, goals aku tahun ni satu je, straight A pt3. nak ambil result bulan ni kot. goals tahun depan, aku harap boleh ke sekolah lain. well, anything happen for making my heart breaks into pieces.

   apa-apa pun. aku doakan goals dan wishlist korang tercapai. aku harap juga aku pun tercapai. if not now, probably soon.