Majlis Khatam Al-Quran I

بسم الله الرحمن الرحيم



 Selasa hari tu , sekolah Faris ada buat Majlis Khatam Al-Quran . Faris kena baca surah dekat atas pentas . Di hadapan semua pelajar pulak tu . Bukan Faris sorang , adelah jugak kawan - kawan yang lain .  Tipulah kalau Faris cakap Faris tak 'ketar kenaling' . Haha . Memang berdebar sangat masa nak baca tu . Alhamdulillah . Faris dpt bca dgn lancar . Fuhh . Selamat . Abang Faris , Fakhrur pun kena baca jugak kat atas pentas . Haha . Keluarga Yahani yang kuasai pentas .


  Hari ni last day kat sekolah . Bersalaman dengan ckgu , minta maaf dgn kawan-kawan . Bersalam dengan cikgu yang sorang tu , Allah je yang tahu hati macammane , tak boleh nak cakap takut sangat rasenye .  Sedih pulak rasa . Alaa . Kejap je kot cuti . Nnti blh jumpa lg kan ? Ni baru part I . Nnti part II Faris upload gmbr ye .



 Sampai di sini dulu . Faris nk minta maaf kalau Faris ada buat salah atau terkasar bahasa sepanjang Faris menulis entry dlm blog ni . Cehh . Kosong-kosong . Selamat Hari Raya Aidilfitri :)


1 comment

Cuti satu minggu ^^"

Post a Comment