Berat Blog Dan Ranking Alexa ( 1 JUN 2014 )

بسم الله الرحمن الرحيم

     Assalamualaikum . Hari ni tetibe je semangat nak tengok berat blog berape . Cek punye cek . Finally dapat ni :

Anda juga boleh cek berat blog di link ini .
      11 seconds ? Sekejap je kan? Ranking Alexa belum di cek lagi . Entah berape nombor tak tahu . Kalau tak ade nombor memang teruk blog aku kali ni . 

Anada juga boleh cek blog ranking di sini

     Tebal gile muka aku nak post bende ni . Haha . Ranking satu pun takde.  Yang paling penting , aku lawan dengan blog CIKEPAL . Ranking nak pengsan aku. MAcam mane boleh tinggi macam itu . 

P/s : Orang yang berjaya , orang yang berusaha . Kena usaha kuat untuk boleh ranking tinggi .

4 comments

12:01 pm

Huhu..oke la tu. Mane de yg teruk.

Terukla . Haha . Ranking pun takde..

usaha tangga kejayaan. fighting ! haha

Haha. Thanks support. Makan mase la nak buleh ranking.

Post a Comment