Tengok Berapa Harga Blog !


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ..
Kali ini Ris nak ajar korang macam mana nak tengok harga blog korang ..
dah ready .. Jom kita mulakan ..


1. Buka >> LINK << ini dulu ..
2. Kemudian korang kena copy URL blog korang ..


3. Korang tengok pada link yang korang buka tu kan , ada kotak panjang dan ada butang
Value .. kemudian korang buang perkataan { www. } dalam kotak panjang tu kan ..
korang PASTE kan URL blog korang tu ke dalam kotak panjang tu ..
4. Selepas tu ..korang kena tekan butang VALUE tu ... kemudian akan keluarlah
harga blog korang tu .. senag jer ..


>>>>>>>>>>>>>> GOOD LUCK <<<<<<<<<<<<<<<<