SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

>tuan punye blog = si purple violet

SYARAT-SYARATNYA?
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajib follow blog azfa..muahaha..
2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!
6.Tolong alert,jgn tingglakn link korang yg mcm ni:

good luck

11 comments

Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

dari segmen yang sama ..
jom terjah blog green :)

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmenjom-naikkan-jumlah-follower.html#comments

hye..!! selamat berkenalan..
saya dtng dri segmen yng sama..
sya zuzu..awak pulak..??

11:38 am

hehe ..
selamat berkenalan wahai pengomen ku ...
my name is Faris Yahani a.k.a Ris

11:53 am

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau heheh

4:27 pm

dari segmen yg same . done folo . btw , salam kenal yeaa :)

dr segmen same.. salam knal. :)

12:52 am

iza singgah sini..jom singgah blog iza..

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

hana dr segmen follower ;) dtg usha blog awk ;)

12:10 pm

Hai2...salam kenalan...ade mase jomlah singgah di blog nii
http://stadiummindaku.blogspot.com

Post a Comment