cara - cara nak upkan followers ..2

INGAT TAK HARI TU FARIS DAH BUAT SATU POST PASAK BENDA NI ..
JADI HARI INI BERSAMBUNG LAGI ..


COMMENTS DIBLOG ORANG LAIN ..
ok kalau pasal comments .. korang kena buat ..sebab kalau korang comments blog dia .. dia akan rasa blog dia orang minat .. jadi kalau dia tu orang yang suka FOLLOW .. insyaallah dia akan follow korang balik ..

TAK COPY ENTRY ORANG LAIN
yang ini selalu berlaku .. korang perasan tak .. sesetengah orang tu dia buat entry sama macam korang .. bermakna dia copy yang korang punya .. terutama sekali untuk dia menaikkan followers .. dia pun copy korang punya entry .. tapi kalau korang buat sendiri entry tu . tak ada la susah sangat . kalau dia punya entry tu ejaan salah . korang punya etry tu pun salah juga ..
hahaha. padan muka ..

SEKIAN